Racing kan være gøy i ulike former!

Mange drømmer om å teste ut sine ferdighet på bane, men for de fleste forblir dette bare  med en drøm!

Man trenger ikke nødvendigvis reise ti Nürburgring for å ha det gøy bak rattet som denne føreren har gjort. Green Racing Klubb har ambisjoner om å finne egnede arrangement for "mannen i gata", eller "kvinnen i gata" for den sakens skyld.

Klubben vår skal være både for voksne og barn, men vi har differensiert krafig i medlemskontigenen i forhold til barn og ungdom. Barn mellom 5-18 år kan bli medlem i Green Racing Klubb for kun 100,- i årskontigent.

Vi håper også noen voksne vil støtte prosjektet. Målet er å få mest mulig aktiviteter for alle klubbens medlemmer, både barn og voksne i fremtiden .

Medlemskap for voksen person, 1000,- i årskontigent.

Green Racing Klubb har også gjort en avtale med selskapet bak E-CROSS, verdens første elektriske Crosskart. Vi skal samme reise rundt å la barn få prøve motorsport i trygge enkle omgivelser. Hvor mange steder vi kommer til å besøke vil fremtiden vise. Ambisjonene er store!

Vi har derfor inngått en avtale med KNA om å bli en medlemsklubb.

Norges Bilsportforbund har også vært til stor hjelp i prosjektet. Alt forhåndsarbeidet som er lagt ned fra eiere av E-CROSS og Green Racing prosjektet gjør det mulig å bli en medlmsklubb. Sammen har vi kommet frem til gode løsninger å la barn og unge prøve motorsport.

Derfor er det nå mulig for alle som ønsker å bli medlem i Green Racing Klubb. Vi håper dette kan glede mange barn, ungdom og voksne i fremtiden. Green Racing Klubb har inngått flere viktige avtaler med våre samarbeidspartnere for jobbe med kontinuitet i prosjektene for fremtiden. Alle fremtidig arrangement vil bli publisert på www.greenracing.no (!)

GREEN RACING KLUBB - ARKIV