Nå kan du bli en del av Green Racing Klubb!

Selv om vi primært planlegger å reise rundt med arrangement (elektriske kjøretøy) for barn og unge håper vi også noen voksne vil støtte prosjektet. Det er mulig for alle som ønsker å melde seg inn i Green Racing Klubb fra 5 års alder.

Vårt fokus er at det skal være rimelig tilbud for barn og ungdom under 18 år, derfor koster det endel mer for "Senior medlemskap", enn "Junior medlemskap". For å delta på enkelte av våre aktiviteter for barn kreves det et "Junior SPORT Medlemskap" (i forhold til forsikringer etc).

  • Barn under 18 år, "Støttemedlem"    100 Kroner
  • Barn under 18 år, "Junior SPORT"    250 Kroner
  • Over 18 år, "Støttemedlem"              1000 Kroner

Inmeldingsboks kommer senere, send mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. inntil videre.

Det vil også bli trukket ut t-skjorter, gensere og andre fine premier, dette gjelder for våre medlemmer under 18 år. Her har vi en gutt som ble trukket ut til å kjøre E-CROSS på Gardermoen gratis.

Det viktigste er at det finnes et tilbud for alle som vil være med i Green Racing Klubb i fremtiden, så kan vi sammen sørge for at mange barn får morsomme opplevelser!