Green Racing Klubb

Generell informasjon fra Green Racing Klubb (GRK)

Frode Skaar (daglig leder) og Ida Katrine Skårn (styreleder) stiftet Green Racing Klubb 20. november 2019

PS: Koronaviruset rammer selvfølgelig også Green Racing Klubb, og vi følger rettningslinjer som gis til enhver tid av Norske myndigheter og vårt eget særforbund. (Oppdatert: Vi håper på full drift i 2022 etter to vanskelige start år).

Allikevel vil vi lansere klubben som et del av et større opplegg sammen med www.greenracing.no (selv om vi ikke har medlemsaktiviteter per i dag).

Petter Solberg som tidligere har uttalt seg positiv til elektrisk bilsport tok turen innom E-CROSS gründerne på Oslo Motorshow. Vår samarbeidsparter som har laget E-CROSS står også bak GREEN RACING som nå gir alle muligheten til å bli endel av prosjektet gjennom en medlemsklubb.

Green Racing Klubb er for de som har lyst til å prøve seg i bilsport, og synes elektriske kjøretøy er spennende. Klubben har inngått et samarbeide med aktørene som har laget verdens første elektrisk Crosskart, og denne vil det bli mulighet til å prøve for barn og unge i allerede i 2020.

Sammen kommer vi til å reise rundt på lokale arrangement å tilby lek og moro (oppvisning). Målet med prosjektene er selvfølgelig å ha noe for alle aldersgrupper på sikt. Vår samarbeidsparter i GREEN RACING, Skaar Racing Team oppdaterer sin nettside www.greenracing.no med info fortløpende.

E-CROSS ble lansert av Skaar Racing Team under VM runden på Lånke 2018. Nå inviterer gründerne medlemmer inn i Green Racing Klubb. Dette er to forskjellige selskaper og selskapsformer, til info for å unngå misforståelser.

Felles for prosjektet er at det skal kunne glede mange barn og unge i fremtiden. Gjennom et fruktbart samarbeide kan vi nå reise rundt på "Norges turné" med våre kjøretøy i fremtiden, forteller Frode Skaar.